Flapjack ovesný kešu-kokos bezlepkový 80 g BRYNMOR
Související produkty
Detailní popis produktu
Ovesná tyčinka plná energie a skvělé chuti. Flapjack tyčinky jsou vyráběny ručně a s láskou. Žádná umělá barviva či ochucovadla, jen oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů. Bez pšenice či mléčných produktů.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Proteinové a Energy Tyčinky | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.086 kg | 
| EAN: | 5024278003056 | 
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 20 | 
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE | 
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE | 
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1949kJ/464kcal. Tuky:24,8g. z toho nasycené mastné kyseliny:11,7g. Sacharidy:50,5g. z toho cukry:27,2g. Vláknina:5,5g. Bílkoviny:8,1g. Sůl:0,0g</p> | 
| Složení produktu: | Bezlepkové ovesné vločky (38 %), sirup z invertního cukru, rostlinný olej (palmový, řepkový), cukr, SÓJOVÁ MOUKA, KEŠU OŘECHY (7 %), kokos (6 %), sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, mléka a sezamu. | 
| Minimální trvanlivost: | 152 | 
| Země původu: | Země neznámá | 
| EANs: | 5024278003254, 05024278003254, 5024278003056, 05024278000109 | 
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2017-01-16T08:24:35 --><p>Ovesné tyčinky firmy WHOLEBAKE se vyrábí v krásném údolí Llangollen v severním Walesu. K výrobě se používají jen ty nejlepší a zcela přírodní ingredience z celého světa. Všechny výrobky jsou vhodné pro vegetariány a neobsahují pšenici, umělá barviva, aromata nebo konzervační látky.<br /></p><p><br /></p> | 
| Návod k použití: | K přímé spotřebě. | 
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1949 kJ / 464 kcal. Tuky: 24,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g. Sacharidy: 50,5 g. Z toho cukry: 27,2 g. Vláknina: 5,5 g. Bílkoviny: 8,1 g. Sůl: 0,0 g. | 
| Skladování: | Skladujte na suchém a chladném místě. | 
| Legislativní zařazení: | Ovesná tyčinka. | 
| Rostlinný produkt: | ANO | 
| Bez lepku: | ANO | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        