Gigli z Červené čočky 250g
Související produkty
Novinka
BIO
Těstoviny fusilli celozrnné 1000 g BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
82,50 Kč
Italské těstoviny Paccheri bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
69,50 Kč
BIO
Těstoviny špagety semolinové 1,7 mm 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč
Italské plněné těstoviny Tortelli Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
132,70 Kč
Detailní popis produktu
Dopřejte si něco nového a neotřelého. Bezlepkové těstoviny z čočkové mouky tentokrát v atraktivním tvaru italských gigli.Těstoviny z luštěninové mouky vynikají vysokým obsahem bílkovin. Vhodné zejména jako příloha či do salátů.
Zařazení:
Bezvaječné těstoviny luštěninové sušené bez lepku
Složení:
Mouka z červené čočky. Může obsahovat stopy soji.
Návod na přípravu:
Těstoviny vaříme v osolené vodě s kapkou oleje (100 g těstovin/ 1l vody) za občasného míchání 3 min. a 5 min. necháme dojít. Po dosažení požadované měkkosti scedíme, propláchneme studenou vodou a zakápneme olejem.
Upozornění:
Doporučená porce luštěninových těstovin je 60 g (hmotnost suchých těstovin před vařením), pro děti 30 g. Můžete také kombinovat s klasickými obilnými těstovinami.
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%. Nevystavujte přímému slunci.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1477 kJ/ 353 kcal, tuky 1,8 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g), sacharidy 48,9 g (z toho cukry 1,4 g), vláknina 15,8 g, bílkoviny 22,3 g, sůl 0,08 g.
Hmotnost netto:
250g
Výrobce:
MEDIATE, s.r.o., Libchavy 561 16, ČR, www.apotheke.cz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ostatní |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8595178215964 |
Bramborové gnocchi bezlepkové - LA BONTÁ ITALIANA 500g
Skladem (expedice 1-5 dní)
80,10 Kč
BIO
64 Kč
–20 %
Těstoviny žitná vřetena celozrn. 400g BIO PROBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
51,10 Kč
Skleněné nudle z luštěninových škrobů (50%) - Orient Gourmet 100g
Skladem (expedice 1-5 dní)
25,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
