VÝPRODEJ!!!Paprika mletá sladká 15 g BIO IT'S NATURAL
Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční tmavě červené koření v bio kvalitě. Paprika má výraznou vůni s tóny ovoce. Hodí se do širokého spektra pokrmů a v jejím použití můžete být velmi kreativní.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření |
|---|---|
| Záruka: | 16 měsíců |
| Hmotnost: | 0.023 kg |
| EAN: | 8595019533431 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 25 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>0kJ/0kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,0g. z toho cukry:0,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,0g. Sůl:0,0g</p> |
| Složení produktu: | Paprika mletá sladká* 100 %. Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko (včetně laktózy), sóju, hořčici, celer, arašídy a sezam. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
| Minimální trvanlivost: | 335 |
| Země původu: | Evropská unie |
| Certifikační organizace: | PL-EKO-11 |
| EANs: | 8595019533448, 8595019533431 |
| Podrobná specifikace: | <!-- Generated by XStandard version 2.0.0.0 on 2019-11-29T09:55:46 --><p>Sladká paprika se získává z celých zralých lusků papriky, které se usuší a následně pomelou. Používá se do masitých jídel a nesmí chybět téměř v žádném guláši. Mletá paprika je spolu s česnekem tajemství "masité" chutě, kterou můžete využít i při přípravě <br />vegetariánských pokrmů. Je nepostradatelná v celé řadě kořenicích směsí.</p><p>TIP: v rozpáleném oleji paprika hořkne, proto se ho raději vyvarujte</p> |
| Návod k použití: | K ochucení pokrmů nebo polévek. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,0 g. Z toho cukry: 0,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,0 g. Sůl: 0,0 g. |
| Skladování: | Skladujte uzavřené, na suchém a temném místě. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
