Rosengarten Špaldové vějířky s hořkou čokoládou 40 g bio
Související produkty

KASET Koon Noo černý rýžový nákyp s černými fazolemi 130g
Skladem (expedice 1-5 dní)
71,90 Kč

BIO
Tyčinka Lifebar Oat snack citronový 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,80 Kč

BIO
Tyčinka Lifebar Oat snack s lískovými oříšky a čokoládou 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,80 Kč

BIO
Tyčinka Lifebar proteinová s jahodami 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,70 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Dezert rýžový s karamelem 2x125 g BIO NATURGREEN
Dočasně nedostupné
52,30 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Tyčinka slaná Rawsage vegan klobása 25 g BIO LIFEFOOD
Dočasně nedostupné
37,70 Kč

BIO
Tyčinka Lifebar banánová s acai RAW 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,70 Kč
Detailní popis produktu
Špaldové vějířky s hořkou čokoládou
Vějířky z máslového listového těsta se špetkou skořice máčené z poloviny v hořké čokoládě.
Pro správné skladování pultového zboží je ideální 16 - 22 °C.
Otevřená krabička má trvanlivost 1 až 4 týdny.
Produkty, které jsou křehké jsou baleny ve vrstvách pod ochrannou atmosférou. To znamená, že je otevřena vždy pouze jedna vrstva, ostatní vrstvy zůstávají chráněny.
Složení: špaldová mouka* 35 %, máslo*, hořká čokoláda* 20% (kakaová hmota*, surový třtinový cukr*, kakaové máslo*), třtinový cukr*, mořská sůl, cejlonská skořice*
*z kontrolované ekologické produkce
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 2190 kJ / 525 kcal
Tuky: 31 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 19,3 g
Sacharidy: 53,3 g
z toho cukry: 28,5 g
Bílkoviny: 6,1 g
Sůl: 0,52 g
Pokyny pro skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční světlo.
Po otevření spotřebujte max do 4 týdnů.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: Minderleinsmuehle GmbH & Co. KG, Neunkirchen
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky a sušenky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 4005967003442 |

Protein tyčinka - Banán s jahodovým krémem - Topnatur 40g
Skladem (expedice 1-5 dní)
31,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář