Schnitzer Vícezrnná bageta 160 g bio
Související produkty
Fazole červené Red Kidney ve slaném nálevu - ELLEBI 400g
Dočasně nedostupné
33,20 Kč
Rillettes s kachním masem na pomerančích - Vineco 180g
Skladem (expedice 1-5 dní)
143,80 Kč
Průduškové desatero - Bylinářství U Chytré Horákyně 250ml
Dočasně nedostupné
184,30 Kč
SAMYANG Buldak Inst. nudle pálivé kuřecí extra pálivé Stew miska 120g
Skladem (expedice 1-5 dní)
85,60 Kč
Detailní popis produktu
Vícezrnná bageta k dopečení, bezlepková
Bageta obsahuje sezam a lněné semínko. Základem těsta je přírodní rýžový kvásek, kukuřičný škrob a další přísady.
Složení: Voda, kukuřičný škrob* 23 %, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), sezamová semínka* 4 %, lněné semínko 4 %, lněná mouka* 4 %, jablečné otruby*, slunečnicový olej*, rýžová mouka*, kukuřičná mouka * 2 %, slupky ze semen psyllia*, hrachový protein*, mořská sůl, kvasnice*, zahušťovadlo: guarová guma*, xanthanová guma, koření*
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Rozbalené pečivo dopékáme v troubě na 200 °C přibližně 10 minut.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 924 kJ / 221 kcal
Tuky: 9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,3 g
Sacharidy: 25 g
z toho cukry: 0 g
Vláknina: 9,3 g
Bílkoviny: 5,6 g
Sůl: 1 g
Skladujte na suchém a tmavém místě. Po otevření skladujte v chladu (2° až 8 °C) a rychle spotřebujte.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Výrobce: Schnitzer GmbH & Co. KG, Offenburg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 4022993047028 |
Škvarkové sádlo z divočáka se zeleným pepřem - Vineco 150g
Dočasně nedostupné
121,10 Kč
Lněné semínko mleté s kešu oříšky a dýní - Semix 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
33,90 Kč
Krém ovesný kondenzovaný slazený 320 g NATURE'S CHARM
Skladem (expedice 1-5 dní)
105,70 Kč
BIO
Tyčinka mléčná čokoláda Lemon Cheesecake 40 g BIO VIVANI
Skladem (expedice 1-5 dní)
38 Kč
Dip z pečených červených paprik JEMNÝ - The Pelikans 170g
Dočasně nedostupné
150,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
