Sirup jahoda 500 ml KOLDOKOL
Související produkty
BBQ OMÁČKA s karamelem a přírodním tekutým kouřem - The Pelikans 330g
Dočasně nedostupné
224,20 Kč
Detailní popis produktu
Dopřejte si poctivý sirup z opravdových jahod, kvalitního třtinového cukru a bio citrónové šťávy. Jahodový sirup vyrábí Koldokol ručně podle vlastní receptury z pečlivě vybraných a na slunci vyzrálých jahod. Bez barviv a konzervantů. Sirup je výborný s vodou, čajem, na dezertu nebo v jogurtu.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sirupy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.81 kg |
| EAN: | 8594165356543 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 6 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>889kJ/212kcal. Tuky:0,1g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,1g. Sacharidy:55,0g. z toho cukry:54,0g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,2g. Sůl:0,1g</p> |
| Složení produktu: | Třtinový cukr, voda, jahody 19 %, citrónová šťáva. |
| Minimální trvanlivost: | 243 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 8594165356543, 8594165356666 |
| Návod k použití: | Ovocné sirupy z kvalitního třtinového cukru a těch nejlákavějších darů přírody do ledové limonády, dezertu nebo horkého čaje. Díky vysokému podílu ovocné složky jsou krásně husté s plnou chutí, která se rozplývá na jazyku. Ředíme vodou 1:10. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 889 kJ / 212 kcal. Tuky: 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 55,0 g. Z toho cukry: 54,0 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,2 g. Sůl: 0,1 g. |
| Skladování: | Skladujte při teplotě 2 - 27 °C. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez lepku: | ANO |
Bylinkový sirup - goji - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
155,30 Kč
Akce
BIO
192 Kč
–4 %
Sirup malinový 500 ml BIO HOLLINGER
Skladem (expedice 1-5 dní)
182,90 Kč
BIO
Agáve sirup BIO světlý premium Natural Jihlava 500 ml
Skladem (expedice 1-5 dní)
127,50 Kč
Bylinkový sirup - černý bez - Klášterní officína 290g
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,70 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
