Tyčinka ovocná švestky a jablka 25 g PLATAN
Související produkty

BIO
Křupky jahelné se sýrem a cibulí 75 g BIO BIOPONT
Skladem (expedice 1-5 dní)
36,40 Kč

Marcipánky bez lepku sušenky Natural Jihlava 110 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
48,30 Kč

BIO
Tyčinka Lifebar s para ořechy RAW 40 g BIO LIFEFOOD
Skladem (expedice 1-5 dní)
34,80 Kč

BIO
VÝPRODEJ!!!Dezert rýžový s vanilkovou příchutí 2x125 g BIO NATURGREEN
Dočasně nedostupné
56,40 Kč

Chléb křupavý s chia a česnekem 200 g ALRICHOVO PEKAŘSTVÍ
Skladem (expedice 1-5 dní)
71,80 Kč

Sušenky plněné rýžové taštičky višňové bez lepku Natural Jihlava 140 g
Skladem (expedice 1-5 dní)
36,50 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky a sušenky |
---|---|
Hmotnost: | 0.028 kg |
EAN: | 8588007443966 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 30 |
Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>1322kJ/313kcal. Tuky:3,44g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,38g. Sacharidy:63,98g. z toho cukry:57,15g. Vláknina:8,83g. Bílkoviny:2,11g. Sůl:0,01g</p> |
Složení produktu: | Datle, jablko, švestka, slunečnicový olej. |
Minimální trvanlivost: | 162 |
Země původu: | Země neznámá |
EANs: | 8588007443966, 8588006418934 |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 1322 kJ / 313 kcal. Tuky: 3,44 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,38 g. Sacharidy: 63,98 g. Z toho cukry: 57,15 g. Vláknina: 8,83 g. Bílkoviny: 2,11 g. Sůl: 0,01 g. |
Skladování: | Při pokojové teplotě, mimo dosah slunečních paprsků. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |

Protein tyčinka - Banán s jahodovým krémem - Topnatur 40g
Skladem (expedice 1-5 dní)
31,30 Kč

Jablečné trubičky s čokoládovou polevou dóza - Trutna 540g
Skladem (expedice 1-5 dní)
332 Kč

Obří ovesná tyčinka JAHODOVÁ - vegan - Ma Baker 90g
Skladem (expedice 1-5 dní)
35,90 Kč

Jablečné kuličky s jogurtovou polevou a kokosem - Trutna 100g
Dočasně nedostupné
65 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář