Biovegan Moje náhrada omelety 43g bio
Související produkty

AN NHIEN Veganská vepřová žebírka - plátky "Suon non" 1kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
565,50 Kč

AN NHIEN Veganské vepřové zebírka "Suon ong lua mach" 150g
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,30 Kč

54,60 Kč
–6 %
VIFON Inst. nudle hovězí PHO BO v misce 70g
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,80 Kč
Detailní popis produktu
Náhrada omelety
Alternativa omelet, vyvinutá na bázi cizrnové mouky, nabízí hodnotné proteiny a je přirozeně organická, veganská a bez lepku. Moje náhražka omelety se rychle a snadno smíchá s vodou, poté se osmaží na pánvi a naplní se zeleninou podle libosti.
Moje náhražka omelety nabízí celou řadu dalších možných využití, jako je farmářská omeleta, španělská tortilla nebo veganské špagety carbonara.
Příprava:
- Předehřejte pánev potaženou cca 1 lžičkou oleje na střední až vyšší stupeň a orestujte na něm zeleninu dle vlastního výběru na náplň. Poté zeleninu dejte stranou.
- Nyní rozmíchejte obsah balení se 130 ml studené vody metličkou. Na rozpálenou pánev přidejte trochu oleje a poté směs a promíchejte, aby se vše rovnoměrně rozložilo. Poté omeletu smažte 3 minuty, otočte a smažte další minutu z druhé strany.
- Nyní na jednu polovinu omelety dáme zeleninovou náplň a složíme dohromady - hotovo.
Složení: Cizrnová mouka* (84%), slupky psyllia*, sůl, lněný protein*, mrkvová vláknina*, bramborové vločky*, koření* (kmín*, kurkuma*, muškátový oříšek*, paprika*, bílý pepř*, cibule*).
* z kontrolované ekologické výroby
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 1350 kJ / 320 kcal
Tuk: 5,4 g
z toho: nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 45 g
z toho cukry: 2,2 g
Vláknina: 7,5 g
Protein: 20 g
Sůl: 3,5 g
Výrobce: Biovegan GmbH; Bonefeld, Deutschland
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová jídla |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |

159 Kč
–5 %
Vegan Chili Sin Carne Meal 165g (Dehydrované kompletní jídlo)
Skladem (expedice 1-5 dní)
151 Kč

BIO
Hotový pokrm bezlepkový – vařená čočka s cizrnou 250 g BIO JARDIN BIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
81,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář