Bujon zeleninový 252 g BIO NATUR COMPAGNIE
Související produkty

BIO
Množstevní slevy
Koření na steak 20 g BIO BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
28,40 Kč
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bujóny a vývary |
---|---|
Hmotnost: | 0.272 kg |
EAN: | 4000345046196 |
Počet kusů v balení (kartonové množství): | 12 |
Jedná se o BIO výrobek?: | ANO |
Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>13kJ/3kcal. Tuky:0,0g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,0g. Sacharidy:0,6g. z toho cukry:0,1g. Vláknina:0,0g. Bílkoviny:0,1g. Sůl:0,9g</p> |
Složení produktu: | Jedlá mořská sůl, kukuřičný škrob*, cibule* 2,8 %, kvasničný extrakt, mrkev* 2,3 %, CELER* 1,7 %, koncentrovaná zeleninová šťáva (mrkev*, cibule*), koření* (kořen libečku*, kurkuma*, muškátový květ*, semena fenyklu*), bylinky* (petržel*, libeček*, bobkový list*), slunečnicový olej*, čekanka extrakt*, dýňový prášek* 0,1 %, česnek*. Může obsahovat stopy mléka, lepku, sóji, hořčice a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství |
Minimální trvanlivost: | 243 |
Země původu: | EU / Mimo EU |
Certifikační organizace: | DE-ÖKO-001 |
EANs: | 4000345946199, 04000345946199, 4000345046196 |
Návod k použití: | Rozpusťte 1 lžičku (= 4,5 g) ve 1 litru horké vody nebo přidejte během vaření. |
Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 13 kJ / 3 kcal. Tuky: 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g. Sacharidy: 0,6 g. Z toho cukry: 0,1 g. Vláknina: 0,0 g. Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0,9 g. |
Skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
Rostlinný produkt: | ANO |
Přirozeně bezlepkový: | ANO |
Bez přidaného cukru: | ANO |

BIO
Bujon bylinkový kostky petržel 80 g BIO NATUR COMPAGNIE
Skladem (expedice 1-5 dní)
44,70 Kč

BIO
ZRUŠENO!!!Bujon bylinkový kostky bazalka tymián 80 g BIO NATUR COMPAGNIE
Dočasně nedostupné
42,80 Kč

Množstevní slevy
Bujónka zeleninová - vegan, bez lepku - 900g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
343 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář