VÝPRODEJ!!!Jogurt bílý smetanový 150 g BIO POLABSKÉ MLÉKÁRNY
Související produkty

Novinka
BIO
Nápoj lassi citrónové vegan 230 ml BIO BIEDERMANN
Dočasně nedostupné
52,30 Kč

Kimchi klasik nepálivé pasterované 350 g I LOVE HUMMUS/BEAVIA
Skladem (expedice 1-5 dní)
157,40 Kč

BIO
Tuk SOYA pro teplou a studenou kuchyni 250 g BIO VITAQUELL
Skladem (expedice 1-5 dní)
89,40 Kč

Novinka
BIO
Blok ovesný 250 g BIO THE VEGAN COW
Skladem (expedice 1-5 dní)
88,60 Kč

Množstevní slevy
Mayonette ochucená 200 g PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
41 Kč
Detailní popis produktu
Tento smetanový bílý jogurt se vyrábí pouze z českého mléka a smetany v kombinaci s jogurtovými kulturami. Můžeme si ho vychutnat jak samotný, tak ochucený čerstvým ovocem či müsli a případně ho dosladit medem.
HMOTNOST: 150 g
ZEMĚ PŮVODU: Česká republika
SLOŽENÍ: mléko*, smetana*, sušené mléko*, jogurtová kultura Bifidobacterium BB12. Složky označené * pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah tuku 10 %.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje mléko a neobsahuje žádné stopy jiných alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | 514 kJ/124 kcal |
---|---|
Tuky | 10 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 7,3 g |
Sacharidy | 5,0 g |
z toho cukry | 5,0 g |
Bílkoviny | 3,5 g |
Sůl | 0,12 g |
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Smetanový jogurt bílý. Skladujte při teplotě 2 - 8 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
CZ-BIO-001
Zemědělská produkce CZ
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jogurty, puding, dezerty a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8594003964800 |
Bio: | ANO |
Složení: | mléko*, smetana*, sušené mléko*, jogurtová kultura s Bifidobacterium, BB-12. *produkt kontrolovaného ekologického hospodářství |
Položka byla vyprodána… |

BIO
Tvaroh a smetanový jogurt Matylda čokoláda 125 g BIO POLABSKÉ MLÉKÁRNY
Skladem (expedice 1-5 dní)
26,10 Kč

Novinka
BIO
Dezert ovesný krémový lískový oříšek a kakao 125 g BIO THE VEGAN COW
Dočasně nedostupné
54,60 Kč

Množstevní slevy
Dezert kokosový banán 140 g PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
36 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář