Just Taste Fettucciny z fialových batátů 250g bio
Související produkty

BIO
58 Kč
–2 %
VÝPRODEJ!!!Lasagne pšeničné 250 g BIO BIO IDEA
Skladem (expedice 1-5 dní)
56,30 Kč

Novinka
BIO
Dennree Linguine celozrnné z tvrdé pšenice 1kg bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
76,60 Kč

BIO
Těstoviny penne celozrnné semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
50,40 Kč

Novinka
BIO
Just Taste Kurkumové špagety ze sladkých brambor 250g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
124,70 Kč

BIO
Terrasana Japonské pohankové nudle s shiitake 280g bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
238,50 Kč

BIO
Těstoviny z Royal quinoi černé BIO bez lepku - VEGAN - Andean Valley 227g
Dočasně nedostupné
103,30 Kč
Detailní popis produktu
Fettuccine z fialových batátů
Barevné bio těstoviny vyrobené z fialových sladkých brambor zapůsobí euforicky díky své fantastické vůni a skvělé barvě, která zůstane zachována i po uvaření. Sladké brambory patří mezi nejzdravější zeleninu a poskytují vám mnoho důležitých živin. Tyto barevné "těstoviny" jsou ideální do asijských jídel, protože po vaření májí konzistenci skleněných nudlí.
Složení: 95 % sladkých batátů*, 5 % fialových sladkých batátů*
*z kontrolovaného ekologického zemědělství
Příprava: Těstoviny přidejte do vroucí osolené vody a vařte 5 minut do al dente.
Skladujte na chladném a suchém místě.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Nutriční hodnoty založené na 100 g:
Energie: 1490 kJ / 351 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 85,5 g
z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny: 0,5 g
Vláknina: 5,4 g
Sůl: 0,44 g
Výrobce: Just Taste GmbH, Ludwigsburg, Německo
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 4260651480071 |
Položka byla vyprodána… |

BIO
Těstoviny špagety celozrnné semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
46,50 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny písmenka 500 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,10 Kč

Novinka
BIO
Těstoviny fusilli 1000 g BIO DENNREE
Skladem (expedice 1-5 dní)
82,50 Kč

BIO
JIHL7774440260555
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář