MARUTOMO Rybí koření Dashinomoto Fish s příchutí bonito tuna 1kg (2x500g)
Související produkty
Detailní popis produktu
- Složení : Sůl, glukóza, cukr, bonito prášek, kelp prášek, koření (aminokyseliny).Alergeny : Ryba. Jak používat: Pro řadu různých pokrmů: Polévka Suimono: Smíchejte 1 lžičku s 300 ml vody. Tsuyu na zakrytí nudlí: Smíchejte 1/2 sáčku s 500 ml vody. Odenská polévka: Smíchejte 1/2 sáčku s 500 ml vody. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 888kJ / 212kcal Tuky 0,6g z toho nasycené mastné kyseliny 0,31g, Sacharidy 25g z toho cukr 12,8g, Protein 26,6g / Sůl 49g. Skladování : Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici. Země původu : JaponskoDoplňkové parametry
| Kategorie: | Koření, sladidla a dochucovadla | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
| EAN: | 4902833736995 | 
                                                                                                                                                                                                                
            BIO
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Směs koř. Charlieho koření do kaše 70g BIO SONNENTOR                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladem   (expedice 1-5 dní)            
                                                            
            
        
                                        88,10 Kč
                    
        
    
                        
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        