Panifactum Směs na pečení Low Carb chleba kořeněný 200 g bio
Související produkty

Mléko kokosové na vaření premium 17-19 % 200 ml COCOXIM
Skladem (expedice 1-5 dní)
37,60 Kč

BIO
Tyčinky špaldové celozrnné s mákem 100 g BIO COUNTRY LIFE
Skladem (expedice 1-5 dní)
43,70 Kč

Krém kokosový kondenzovaný slazený 200 g NATURE'S CHARM
Skladem (expedice 1-5 dní)
65,60 Kč
Detailní popis produktu
Směs na pečení chleba – kořeněný
Nízkosacharidový, bezlepkový, veganský chléb. S jedním balením směsi na pečení vykouzlíte buď dva lahodné chleby, každý o hmotnosti cca 450 g, nebo 24 lahodných rohlíků. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme péct chleba na plechu. Tímto způsobem se teplo rozdělí rovnoměrně a chléb bude mít křupavou kůrku a nádherně vlhkou texturu.
Složení: Drcená slunečnicová semínka*, lněné semínko*, slupky psyllia*, kamenná sůl, okyselovadlo: vinan monodraselný (čistý vinný kámen), směs koření (koriandr*, kmín*, fenykl*), guarová guma*, kokosová moučka* (částečně zbavená oleje), kynutí činidlo: hydrogenuhličitan sodný (jedlá soda)
*z kontrolované ekologické produkce
Příprava: Smíchejte směs s 260 ml studené vody a 20 ml oleje. Vše důkladně promíchejte a nechte 10 minut odpočinout. Těsto dejte do formy vyložené pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě při 180 °C asi 70 – 80 miunt.
Pokyny pro skladování a použití: Skladujte na chladném a suchém místě mimo přímé sluneční světlo.
Minimální trvanlivost viz obal výrobce.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1833 kJ / 443 kcal
Tuky: 32,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6 g
Sacharidy: 7,5 g
z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny: 19,2 g
Sůl: 3 g
Výrobce: Hofmann Lowcarb Food GmbH, Schöntal - Sindeldorf
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné a bio potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 4260492950801 |

BIO
Množstevní slevy
Soda jedlá potravinářská 1 kg BIO NEBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,90 Kč

Housky na burger bezlepkové 250 g BIO SCHNITZER
Skladem (expedice 1-5 dní)
101,60 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář