Vantastic foods Vayonaise 225g bio
Související produkty
![Krém z kešu ořechů na vaření 8 % tuku 200 ml BIO ECOMIL](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cocowoods.cz/user/shop/detail/57791_krem-z-kesu-orechu-na-vareni-8--tuku-200--ml-bio-ecomil.jpg?60c143b4
)
![Krém mandlový na vaření s muškátovým oříškem 9 % tuku 200 ml BIO ECOMIL](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cocowoods.cz/user/shop/detail/57788_krem-mandlovy-na-vareni-s-muskatovym-oriskem-9--tuku-200--ml-bio-ecomil.jpg?60c143b4
)
![Krém kokosový na vaření 7 % tuku 200 ml BIO ECOMIL](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cocowoods.cz/user/shop/detail/53015_krem-kokosovy-na-vareni-7--tuku-200--ml-bio-ecomil.jpg?60c143b4
)
Detailní popis produktu
Vayonaise
veganská majonéza
Naše neodolatelná Vayonaise Natur, představená v nové receptuře, je dokonalou, čistě rostlinnou alternativou majonézy. Je sice bez vajec a tedy veganský, ale chutná minimálně stejně dobře jako klasická verze, kterou znáte doposud.
Má lehkou a pikantní chuť a je proto skvělým základem pro bramborové a těstovinové saláty.Tato zeleninová salátová majonéza dává všem pokrmům něco jistého.
Složení: Slunečnicový olej*, voda, lihový ocet*, surový třtinový cukr*, hořčičná semínka *, citronová šťáva*, mořská sůl, slunečnicový protein*, zahušťovadlo: guarová guma*, koření*, bylinky.
* z kontrolovaného ekologického pěstování
Nutriční hodnoty na 100g
energie 2026 kJ/ 492 kcal
Tuk 53 g
z toho: nasycené mastné kyseliny 5,7 g
sacharidy 3,4 g
z toho cukry 3,4 g
protein 0,5 g
Sůl 1 g
Výrobce: AVE GMBH & CO, Nabburg, DE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
![FLOWER BRAND Inst.satay-arašídová omáčka granulová 1kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cocowoods.cz/user/shop/detail/369700_flower-brand-inst-satay-arasidova-omacka-granulova-1kg.jpg?62d14fd0
)
![CHOLIMEX Omáčka z naklád.soj.bobů "tuong den an Pho" 520g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cocowoods.cz/user/shop/detail/374350_cholimex-omacka-z-naklad-soj-bobu--tuong-den-an-pho--520g.jpg?62d1503c
)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.