Veganské sójové nudličky ochucené 200 g GOODY FOODY
Související produkty
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chlazené potraviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.224 kg |
| EAN: | 8586001018043 |
| Počet kusů v balení (kartonové množství): | 7 |
| Jedná se o BIO výrobek?: | NE |
| Jedná se o Fairtrade výrobek?: | NE |
| Nutriční hodnoty: | <p><strong>Kalorická hodnota/energie (na 100ml):</strong>518kJ/123kcal. Tuky:0,6g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:6,8g. z toho cukry:4,5g. Vláknina:4,8g. Bílkoviny:20,0g. Sůl:1,9g</p> |
| Složení produktu: | Rehydratovaný SÓJOVÝ texturát 95 % (voda, SÓJOVÁ mouka, pražený sladový výtažek JEČNÝ), kvasnicový extrakt. |
| Minimální trvanlivost: | 30 |
| Země původu: | Země neznámá |
| EANs: | 18586001018040, 8586001018043, 28586001018047 |
| Návod k použití: | Výrobek vyjměte z vakuového obalu. Před dalším použitím nudle ochuťte podle typu receptu, do kterého chcete produkt použít, např. kořením, bylinkami, sójovou ommáčkou. Nudle po ochucení můžete lehce opéct na pánvi s malým množstvím oleje a přidat do receptu; vložit do připravené omáčky a krátce prohřát aby se spojily chutě; přidat do restovaných jídel těsně před dovařením a prohřát. Nezbytná teplota gastronomické úpravy min. 100 ° C po dobu 3 min. Servírujte ještě teplé. |
| Výživové údaje na 100 g: | Energetická hodnota: 518 kJ / 123 kcal. Tuky: 0,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g. Sacharidy: 6,8 g. Z toho cukry: 4,5 g. Vláknina: 4,8 g. Bílkoviny: 20,0 g. Sůl: 1,9 g. |
| Skladování: | Skadujte při teplotě od 2 - 6 ° C. Po otevření uchovejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin. |
| Rostlinný produkt: | ANO |
| Bez přidaného cukru: | ANO |
| Položka byla vyprodána… | |
Veganská alternativa hovězího steaku 145 g GOODY FOODY
Skladem (expedice 1-5 dní)
58,60 Kč
BIO
Hrachový tempeh BIO MARINOVANÝ - TempeHu 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
104,60 Kč
Novinka
BIO
Nápoj lassi citrónové vegan 230 ml BIO BIEDERMANN
Dočasně nedostupné
52,30 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
