Datlový sirup
Související produkty
Detailní popis produktu
Datlový sirup
Informace o produktu
Tmavá barva datlového sirupu je zcela odlišná od ostatních sirupů, které na trhu najdete. Jeho tmavě hnědá barva i hustota se však odrážejí i v jeho nesrovnatelné chuti. Je sladký a plný ovocných tónů. Je výrazně sladší než jiné sirupy a dokonce sladší než samotný med, a proto je vhodný do snídaňové kaše i na pečení a vaření. Pro snadnou manipulaci je datlový sirup balen v plastové láhvi s bezpečným uzávěrem uzpůsobeným proti náhodnému vylití.
TOP informace o datlovém sirupu
- Vyrábí se pouze z datlí bez přidání cukru.
- Není vhodný pro diabetiky!
- Je opravdu sladký, proto ho stačí přidávat v menších dávkách.
- Ovocné sirupy mají příznivý vliv na trávení.
- Datle jsou původem ze severní Afriky a také z Blízkého východu.
Jak se vyrábí datlový sirup?
Výroba datlového sirupu je jednoduchá. Datle se jednoduše smíchají s vodou a následně se pořádně rozmixují. Pak je nutná filtrace, a to rovnou několikanásobná, aby se ze sirupu odstranily přebytečné tuhé částečky datlí. Výsledná tekutina či šťáva se nakonec koncentruje, tím se zajišťuje požadovaná hustota kvalitního datlového sirupu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Spojené Arabské Emiráty |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | plastová láhev |
Úprava: | sirup |
Energetická hodnota na 100 g: | 1305 kJ / 312 kcal |
Tuky: | <0,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 75,69 g |
z toho cukry: | 64,12 g |
Vláknina: | 7,89 g |
Bílkoviny: | 2,43 g |
Sůl: | 0,4 g |
Surovina: | Datle |
Zpracování: | Sirup |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.