Datlový sirup

Neohodnoceno
99 Kč 88,40 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 400g
Dočasně nedostupné
99 Kč
88,40 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Datlový sirup

Informace o produktu

Tmavá barva datlového sirupu je zcela odlišná od ostatních sirupů, které na trhu najdete. Jeho tmavě hnědá barva i hustota se však odrážejí i v jeho nesrovnatelné chuti. Je sladký a plný ovocných tónů. Je výrazně sladší než jiné sirupy a dokonce sladší než samotný med, a proto je vhodný do snídaňové kaše i na pečení a vaření. Pro snadnou manipulaci je datlový sirup balen v plastové láhvi s bezpečným uzávěrem uzpůsobeným proti náhodnému vylití.

TOP informace o datlovém sirupu

  1. Vyrábí se pouze z datlí bez přidání cukru.
  2. Není vhodný pro diabetiky!
  3. Je opravdu sladký, proto ho stačí přidávat v menších dávkách.
  4. Ovocné sirupy mají příznivý vliv na trávení.
  5. Datle jsou původem ze severní Afriky a také z Blízkého východu.

Jak se vyrábí datlový sirup?

Výroba datlového sirupu je jednoduchá. Datle se jednoduše smíchají s vodou a následně se pořádně rozmixují. Pak je nutná filtrace, a to rovnou několikanásobná, aby se ze sirupu odstranily přebytečné tuhé částečky datlí. Výsledná tekutina či šťáva se nakonec koncentruje, tím se zajišťuje požadovaná hustota kvalitního datlového sirupu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Spojené Arabské Emiráty
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balení: plastová láhev
Úprava: sirup
Energetická hodnota na 100 g: 1305 kJ / 312 kcal
Tuky: <0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 75,69 g
z toho cukry: 64,12 g
Vláknina: 7,89 g
Bílkoviny: 2,43 g
Sůl: 0,4 g
Surovina: Datle
Zpracování: Sirup

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.