Jablečné trubičky s karobovou polevou
Související produkty
Detailní popis produktu
Jablečné trubičky s karobovou polevou
Informace o produktu
Až vás příště bude honit mlsná, místo běžných sladkostí sáhněte po našich jablečných trubičkách s karobem. Trubičky jsou vyrobené z českých jablek a strouhaného kokosu, šetrně sušené a plné vitamínů, zejména vitamínu C. Pro lepší chuť jsme trubičky namočili v karobové polevě. Díky karobu si na našich trubičkách mohou pochutnat i ti, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou konzumovat čokoládu, nebo zkrátka dávají přednost její zdravější alternativě. Jablečné trubičky mají šťavnatou a svěží chuť a navíc jsou plné vlákniny, takže si na nich nejen smlsnete, ale také vás rychle zasytí. I přesto, že jsou trubičky máčené ve sladké polevě, jsou nízkokalorické. Tvoří tak ideální zdravou svačinu na výlety, do práce nebo třeba do školy.
TOP informace o jablečných trubičkách
- Produkt obsahuje pouze nedoslazovanou jablečnou dřeň, kokos a polevu.
- 1 trubička má přibližně 29 kcal.
- Jsou vyrobené z jablek z českých sadů.
- Na 100 g jablečných trubiček je použito 850 g čerstvých jablek.
- Trubičky jsou bez lepku, umělých konzervantů a přidaných barviv.
- K dispozici v dóze po ± 43 kusech a v balení po 2 ks.
„Dodavateli při výrobě vidíme pod ruce. Můžeme tak zaručit vysokou kvalitu trubiček.“
Co je karob?
Karob neboli svatojánský chléb se získává z lusků stromu rohovníku obecného. Tyto lusky jsou zbaveny zrníček, poté se suší a praží. Podle délky pražení získáváme tmavý nebo světlý karob. Světlý karob je přirozeně nasládlý a má velmi specifickou jemnou chuť. Zato tmavý karob je lehce hořký a chutí více podobný kakau. Karob se často využívá jako zdravější náhrada čokolády, jelikož má podobné vlastnosti, ale navíc obsahuje spoustu vitamínů a žádný kofein.
Jak se trubičky vyrábí?
Očištěná čerstvá jablka je nutné nejprve zpracovat pomocí speciálního homogenizéru. Ten jablka pod vysokým tlakem drtí a lisuje na stejnorodou dřeň, která se následně suší v nízkotepelné sušičce. Díky tomu se v dřeni zachovají vitamíny, minerální látky i vysoký obsah vlákniny. Usušená dřeň se poté velmi jemně posype kokosem a sroluje do tvaru trubičky. Jablečné trubičky se následně namáčí v polevách, které se také vyrábějí v Česku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Trubičky |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Česká republika |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | plastová dóza 43 ks (540g), sáček 2 ks (24g), balení sáčků 30x 2 ks (720g) |
Úprava: | lisované trubičky s polevou |
Energetická hodnota na 100 g: | 1485 kJ / 353 kcal |
Tuky: | 8,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 8,3 g |
Sacharidy: | 65,1 g |
z toho cukry: | 49,4 |
Vláknina: | 8,5 g |
Bílkoviny: | 2,6 g |
Sůl: | 0,01 g |
Dieta: | Bez lepku |
Surovina: | Jablka |
Zpracování: | Ve sladké polevě |
Chuť: | Sladká |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.