Kus - kus - Natural 500g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Související produkty

BIO
Těstoviny sedanini semolinové 500 g BIO GIROLOMONI
Skladem (expedice 1-5 dní)
49,40 Kč

53,50 Kč
–9 %
Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA
Skladem (expedice 1-5 dní)
48,50 Kč

Novinka
BIO
Dennree Linguine celozrnné z tvrdé pšenice 1kg bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
76,60 Kč

Italské těstoviny Paccheri bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč

Italské těstoviny Calamarata bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
Skladem (expedice 1-5 dní)
70,40 Kč
Detailní popis produktu
kus - kus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně. Jedná se o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa. Kuskus se při přípravě nevaří, ale zalévá vroucí vodou nebo vařícím pokrmem. Kuskus je hlavní složkou nebo přílohou mnoha jídel z rozličné zeleniny jako například z rajčat, mrkve, dýně, cukety, zelí a většinou i masa, ať už drůbežího, hovězího, jehněčího, nebo také ryby. Typickým kořením na kuskus je ras el-Hanout a pro ostřejší chuť se používá harissa. Studený se kuskus podává hlavně jako salát s mořskými plody nebo se používá pro přípravu taboulé. Hodí se také k přípravě sladkých jídel, například s mlékem, rozinkami nebo mandlemi.Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 1501kJ/354kcal |
Tuky | 1,90g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50g |
Sacharidy | 70,00g |
z toho cukry | 2,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 12,00g |
Sůl | 0g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pšeničné |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 8594010318696 |

Těstoviny pšeničná vřetena trojbar. celozrn. 400g BIO PROBIO
Skladem (expedice 1-5 dní)
63,40 Kč

BIO
Množstevní slevy
Spirálky celozrnné 500 g BIO RAPUNZEL
Skladem (expedice 1-5 dní)
41,20 Kč

Množstevní slevy
Kombu těstoviny Von Papá - Ekoprodukt 250g + Při koupi 12 a více kusů 3% Sleva
Skladem (expedice 1-5 dní)
40,70 Kč

Akce
46,10 Kč
–19 %
VIMIXA bezvaječné nudle na smažení (zelená) 500g
Skladem (expedice 1-5 dní)
36,90 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář