Mouka celozrnná špaldová hladká BIO Natural Jihlava 5 kg
Související produkty
Novinka
BIO
Dennree žitná mouka typ 997 1 kg bio
Skladem (expedice 1-5 dní)
48,80 Kč
BIO
Mouka pšeničná BIO celozrnná hladká 1 kg – PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
52,90 Kč
Novinka
BIO
Mouka špaldová celozrnná 1 kg BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
65,20 Kč
Detailní popis produktu
Mouka celozrnná špaldová hladká BIO Natural Jihlava 5 kg je vyrobena z kvalitní špaldy v bio kvalitě. Obsahuje vysoký podíl vlákniny, bílkovin a minerálů. Hodí se na přípravu domácího chleba, housek, koláčů nebo těstovin. Je vhodná i pro zdravější varianty klasických receptů.
Benefity
- Bio kvalita
- Bohatá na vlákninu a bílkoviny
- Univerzální využití v pečení
- Lehká oříšková chuť špaldy
Využití
Ideální na pečení chleba, housek, koláčů i do domácích těstovin. Vhodná pro každodenní pečení.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu a mimo přímé slunce.
Složení:
celozrnná ŠPALDOVÁ mouka v bio kvalitěNutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1446kJ/345kcal |
| Tuky | 2,04g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,10g |
| Sacharidy | 63,90g |
| z toho cukry | 0,10g |
| Vláknina | 8,16g |
| Bílkoviny | 16,70g |
| Sůl | <0,01g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Gastro a velká balení mouky |
|---|---|
| Hmotnost: | 5 kg |
| EAN: | 8595617913123 |
| Položka byla vyprodána… | |
ZDARMAZDARMA
Mouka mandlová jemně mletá Natural Jihlava 5 kg
Dočasně nedostupné
1 909,10 Kč
Mouka amaranthová hladká Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
962,60 Kč
BIO
Mouka kokosová BIO jemně mletá Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
617,70 Kč
Samokypřící bezlepková směs na pečení Natural Jihlava 5 kg
Dočasně nedostupné
634,30 Kč
Tip
Mouka celozrnná špaldová hladká Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
212,60 Kč
Tip
Mouka čiroková hladká Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
473,30 Kč
Mouka kaštanová bez lepku Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
1 885,10 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
