Rýžové krekry s mořskou řasou

Neohodnoceno
od 119 Kč od 106,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

Váha: 200g
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
119 Kč
106,30 Kč bez DPH
Váha: 4kg (2x2kg)
Skladem (expedice 1-5 dní)
Můžeme doručit do: 3.5.2024
1 649 Kč
1 472,30 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Rýžové krekry s mořskou řasou

Informace o produktu

Snack, který se v pytlíku dlouho neohřeje. Takové jsou rýžové krekry. Příjemně slané, s originální příchutí mořské řasy a dokonale křupavé. Navíc obsahují méně kalorií a tuků než běžné brambůrky, a jsou tak jejich lepší alternativou. Základem rýžových krekrů je rýže, šťáva z vodního melounu, cukr a olej z rýžových otrub. Díky této kombinaci surovin rýžové krekry skvěle drží tvar a mohou se snadno obalit v dalších přísadách. Nejčastěji se jedná o sójovou omáčku, ale tentokrát se k ní přidal také prášek z mořské řasy pro ještě výraznější chuť Asie. Vyzkoušejte rýžové krekry večer u televize, jako náhradu nachos nebo je můžete přinést místo obyčejných chipsů na posezení s přáteli.

TOP informace o rýžových krekrech

  1. Rýže je dochucená šťávou z vodního melounu a sójovou omáčkou.
  2. Recept na rýžové krekry pochází z Japonska.
  3. Rýžové krekry se v Japonsku nazývají senbei.
  4. Smažené na rafinovaném slunečnicovém oleji.
  5. Vyrobeno certifikovaným výrobcem podle nejvyšších potravinářských standardů v Thajsku.
  6. Bez lepku a bez palmového oleje.

Kde se vzaly rýžové krekry?

Rýžové krekry jsou typickou japonskou specialitou. V jejich zemi původu se jim říká senbei a místní si na nich pochutnávají už celá staletí. Jde o pečenou, grilovanou nebo v našem případě smaženou rýži, která se připravuje na slaný, ale výjimečně také na sladký způsob. Nejčastěji bývá dochucena sójovou omáčkou nebo mirinem, což je sladké japonské rýžové víno. Senbei můžete najít v mnoha podobách, od tenkých rýžových plátků až po širší krekry, které připomínají námi dobře známé rýžové chlebíčky. I jejich chutě se mohou velmi lišit, nejčastější verze je se sójovou omáčkou. Výjimkou u rýžových krekrů není ani pikantní nebo bylinková příchuť. V Japonsku se krekry často konzumují ještě obalené v čerstvé mořské řase. Tu jsme pro dokonalý zážitek ze slaného mlsání nahradili práškem, abyste si užili rýžové krekry naplno.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé mlsání
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Thajsko
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balení: Znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava: pražené rýžové krekry
Energetická hodnota na 100 g: 2111 kJ / 504 kcal
Tuky: 24 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g
Sacharidy: 65,5 g
z toho cukry: 8,8 g
Vláknina: 1,1 g
Bílkoviny: 5,9 g
Sůl: 1,45 g
Dieta: Bez laktózy
Surovina: Rýže
Chuť: Bylinková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.