Mouka sójová hladká Natural Jihlava 5 kg
Související produkty
Novinka
BIO
Mouka špaldová chlebová hladká TYP 1050 1 kg BIO DENNREE
Dočasně nedostupné
65,20 Kč
BIO
Mouka špaldová celozrnná hladká BIO 1 kg – PROVITA
Skladem (expedice 1-5 dní)
66,10 Kč
Detailní popis produktu
Sójová hladká mouka Natural Jihlava se vyrábí z jemně mletých loupaných sójových bobů a má příjemnou, lehce oříškovou chuť. Je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály, díky čemuž je skvělá pro zdravější pečení, zahušťování omáček, smoothie i proteinové dezerty. Přirozeně bez lepku, vhodná i pro moderní kuchyni.
Benefity
- Bohatá na bílkoviny a vlákninu
- Jemná chuť a krémová konzistence
- Skvělá pro fitness i klasické recepty
- Velké balení ideální pro domácnosti i gastro
Využití
Do pečiva, proteinových dezertů, smoothie, kaší, knedlíků, placek i zahušťování omáček.
Výrobce / Skladování
Natural Jihlava JK, s.r.o. • Skladujte v suchu, mimo přímé světlo.
Složení:
SÓJOVÉ boby loupané SÓJOVÁ mouka hladká plnotučná. Chleba nebo cukroví, namíchejte ve svém klasickém receptu běžnou mouku se sójovou. Zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy i zahušťovat. smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z kombinace sójové a jiné mouky.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 1449kJ/347kcal |
| Tuky | 20,60g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2,50g |
| Sacharidy | 10,10g |
| z toho cukry | 3,10g |
| Bílkoviny | 37,30g |
| Sůl | 0,01g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Gastro a velká balení mouky |
|---|---|
| Hmotnost: | 5 kg |
| EAN: | 8595617906149 |
BIO
Mouka celozrnná špaldová hladká BIO Natural Jihlava 5 kg
Dočasně nedostupné
289,10 Kč
BIO
Mouka kokosová BIO jemně mletá Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
617,70 Kč
Tip
Mouka celozrnná špaldová hladká Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
212,60 Kč
Tip
Mouka čiroková hladká Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
473,30 Kč
Mouka pohanková celozrnná Natural Jihlava 5 kg
Skladem (expedice 1-5 dní)
433,20 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
