Agava Špaldový kvásek 30g bio
Související produkty
Detailní popis produktu
Špaldový kvásek
Náš extrakt ze špaldového kvásku se vyznačuje jemnou, jemně kořeněnou vůní a přináší lahodnou, jemně ořechovou chuť špaldy do čerstvě upečeného chleba.
U 2 bochníků prosím přidejte: 1 kg mouky (dle výběru), 18 g pekařského droždí (protože samotný extrakt nemá kynutelnou sílu), 750 ml vody, 2 lžičky soli
1. Smíchejte všechny ingredience.
2. Těsto hněteme 6 minut.
3. Zakryjte těsto a nechte ho odpočívat na teplém místě po dobu 45 minut.
4. Vytvarujte těsto, zakryjte moukou (aby již nebylo tak lepkavé) a vložte do formy.
5. Nechte těsto odpočívat 30 minut.
6. Předehřejte troubu na 200 stupňů horního / spodního tepla; po vložení bochníků vložte 40 ml vody do nádoby na nejnižší polici; Pečte chléb 60 minut.
7. Nechte chléb vychladnout.
Složení: Celozrnná špaldová mouka*, startovací kultury.
*z kontrolované ekologické produkce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení a vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.