Kešu pražené v pepři
Související produkty
Detailní popis produktu
Kešu pražené v pepři
Informace o produktu
Kešu pražené v pepři vám dají pěkně do nosu. Avšak pod štiplavým povrchem na vás čeká oblíbený krémově sladký oříšek, který byl vypěstován v Indii. Tahle kombinace nezklame žádného gurmána. ani milovníka pražených ořechů. Kešu v pepři se skvěle hodí jako pohoštění pro návštěvu, jako zpestření zeleninového salátu i na svačinu pro rychlé zahnání hladu.
TOP informací o kešu v pepři
Jak se praží kešu ořechy?
Při pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně je udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Dochucení solí nebo jiným kořením se může provádět po samotném pražení, ale i před ním. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané nebo kořeněné vodě, daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat. Více se dozvíte v zajímavostech o kešu nebo v článku o obchodních třídách kešu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dražované ovoce a ořechy |
---|---|
Surovina: | Kešu |
Dieta: | Bez lepku |
Zpracování: | Loupané |
Chuť: | Kořeněná |
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Vietnam |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | Znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | pražené kešu ořechy v pepři |
Energetická hodnota na 100 g: | 2312 kJ / 556 kcal |
Tuky: | 41 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 7,2 g |
Sacharidy: | 27,7 g |
z toho cukry: | 7,4 g |
Vláknina: | 3 g |
Bílkoviny: | 17,7 g |
Sůl: | 2,38 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.