Maliny v malinové čokoládě
Související produkty
Detailní popis produktu
Maliny v malinové čokoládě
Informace o produktu
Dvojité malinové kombo! Chutným a jemně kyselým malinám sladkost nechybí. O tu se postará kvalitní bílá čokoláda z Česka. Přece jen je jedna vrstva málo, a tak jsme přidali i vrstvu jemného malinového prášku pro zvýraznění chuti. Nebudete si tolik vyčítat čokoládu, protože maliny jsou zcela zdravé – šetrně mrazem sušené. Máte větší chuť na jiné lyofilizované ovoce v čokoládě? Vyzkoušejte i další druhy!
TOP informace o malinách v malinové čokoládě
- Živiny malin se lyofilizací zachovají.
- Jsou bez umělých barviv a dochucovadel.
- Mají příjemnou křupavou konzistenci.
- Maliny působí jako přírodní antioxidant.
- Skladování je jednodušší než u čerstvých, skladují se při pokojové teplotě.
Poznámka nákupčího
„Malinou to začíná i končí. Spojili jsme ostrou výraznou chuť mrazem sušených malin s vrstvou jemné bílé čokolády. Poslední vrstvu bílé čokolády jsme navíc smíchali s čistým malinovým práškem – vytvořili jsme tak malinovou čokoládu! Snažili jsme se použít jen tolik čokolády, kolik bylo nezbytné, abychom nepřebili chuť a vůni malin a aby pořád křupaly. Výsledkem jsou malinové kamínky s výraznou chutí malin a sladkostí bílé čokolády.“
Jak se maliny suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dražované ovoce a ořechy |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Česká republika |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením |
Balení: | znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | dražované lyofilizované maliny |
Energetická hodnota na 100 g: | 2119 kJ / 508 kcal |
Tuky: | 29,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 17,3 g |
Sacharidy: | 47 g |
z toho cukry: | 47 g |
Vláknina: | 8,3 g |
Bílkoviny: | 8,4 g |
Sůl: | 0,2 g |
Dieta: | Bez lepku |
Surovina: | Malina |
Zpracování: | V bílé čokoládě |
Aditiva: | Bez umělých barviv |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.