Mandarinky lyofilizované drť
Související produkty
Detailní popis produktu
Mandarinky lyofilizované drť
Informace o produktu
Jak dostat mandarinkovou chuť tam, kam nechcete dát celé kousky nebo čerstvé ovoce plné vody? V těchto případech je skvělým pomocníkem lyofilizovaná mandarinková drť. Mrazem sušené mandarinky nadrcené na drobné kousky a prášek využijete při přípravě smoothie, jednoduchém zdobení krémů a koláčů nebo z nich připravíte osvěžující domácí limonádu.
TOP informace o drti z mrazem sušených mandarinek
- Mandarinkové kousky jsou křehké a mají křupavou konzistenci.
- Pouze čisté mrazem sušené ovoce – bez éček a přidaných cukrů.
- Díky šetrnému procesu sušení jsou všechny živiny v mandarinkách zachovány.
- Ovocnou drť lze je použít jako dochucovadlo všude tam, kam se nehodí celé kusy nebo čerstvé ovoce.
- Balení obsahuje sáček s vysoušedlem ze silica gelu, které pomáhá chránit produkt před ztvrdnutím.
„Sladká a svěží chuť mandarinek hravě vyladí každou snídani k dokonalosti.“
Jak se mandarinky suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takto kontrolovaných podmínkách voda z pevného skupenství (ledu) přestupuje přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při velmi nízkém tlaku. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. Po lyofilizaci se mandarinky drtí na drobné kousky a na prášek. Máte raději velké kusy ovoce? Objevte celou naši kategorii mrazem sušeného ovoce.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené mrazem |
---|---|
Alergeny: | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2. |
Země původu: | Čína |
Trvanlivost: | 3–8 měsíců |
Skladování: | Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. |
Balení: | Znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava: | drť |
Energetická hodnota na 100 g: | 1441 kJ / 345 kcal |
Tuky: | 2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,25 g |
Sacharidy: | 86,7 g |
z toho cukry: | 68,8 g |
Vláknina: | 11,7 g |
Bílkoviny: | 5,3 g |
Sůl: | 0,013 g |
Typ sušení: | mrazem ve vakuu |
Surovina: | Mandarinky |
Zpracování: | Drť |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.